CONCURS

Trimite-ne o fotografie cu tine alături de una dintre clădirile din secțiunea Atunci și acum și ești înscris(ă) în concursul ”o9atitudine pentru Cultură! 100 România!”.

Citește testimonialele participanților ›

Cum particip

  1. Participantul va trebui să trimită prin mesaj privat pe pagina noastră de Facebook (clic) o fotografie cu sine având pe fundal unul dintre locurile din București, Alba Iulia sau Iași prezentate în cadrul proiectului, adica cele de la sectiunea Tablouri de atunci și acum (clic aici).
  2. Concurentul(a) va trebui să poarte în fotografie un însemn național, tricolor, steguleț sau costum tradițional românesc. Concurentul va trebui să trimită în mesaj un număr de telefon și o adresă de e-mail. Concursul se desfășoară exclusiv pe Facebook!
  3. După trimiterea fotografiei organizatorul va valida fotografia prin inserarea acesteia în albumul denumit Concurs din pagina de Facebook.
  4. Acolo, orice persoană va putea vota (like) cea mai bună fotografie.
  5. Fotografiile cu cele mai multe aprecieri (like-uri) vor fi declarate câştigătoare, în conformitate cu prevederile regulamentului.

Premii

  • Premiul I – 9060 RON
    la care se adaugă impozitul de 940 RON, care va fi reținut și plătit de către organizator
  • Premiul II – 5460 RON
    la care se adaugă impozitul de 540 RON, care va fi reținut și plătit de către organizator
  • Premiul III – 2760 RON
    la care se adaugă impozitul de 240 RON, care va fi reținut și plătit de către organizator
  • Mențiunile – 20x 960 RON
    la care se adaugă impozitul de 40 RON, care va fi reținut și plătit de către organizator

Evaluare și premiere

În data de 1 decembrie 2018 se vor evalua de către Comisie rezultatele concursului și se vor selecta primele 23 fotografii care au primit cele mai multe ”Like-uri”.

Câștigătorii vor fi contactați în maximum 3 zile lucrătoare pentru a fi informați despre acordarea premiilor prin intermediului unui mesaj la adresa de Facebook, respectiv prin telefon.

Premiile vor fi virate prin transfer bancar în contul personal al câștigătorului în termen de maxim trei zile lucrătoare de la data validării.

Atenție! Nu sunt eligibile pentru participare persoanele juridice, întreprinderile familiale, angajații organizatorului, ai finanțatorului, precum și rudele în linie directă și/sau colaterală (până la gradul al II-lea inclusiv), soții, soțiile și afinii acestora. Vă rugăm să citiți regulamentul concursului afișat în această pagină.

Font Resize