Testimoniale

“Centenarul în viziunea mea: cred că reprezintă o pagină deosebit de însemnată în istoria României și în fiecare an trebuie să sărbătorim cu mandrie și respect și să îi cinstim așa cum se cuvine pe făuritorii Marii Uniri. Avem nevoie să descoperim din paginile istoriei naționale chipurile eroilor care și-au dat viața pentru înfăptuirea Marii Uniri și să îi avem ca exemplu în păstrarea identității naționale.

Am speranța că nu ne vom abandona nici țara, nici neamul, așa cum mulți au făcut-o plecând la mai bine. Credem că astăzi ne este greu? …Celor din urmă cu 100 de ani le era și mai greu și ei au reușit să făurească o țară.

“o9atitudine pentru Cultură! 100 România!” – sunt mândru că am avut ocazia să particip, iar echipa InfoCons a avut o super idee pentru a promova valorile noastre, istoria și identitatea culturală.”

Dan Barna
București, 2018

ANUL CENTENAR
1918-2018

“Trecut, prezent si viitor- Mândră că sunt româncă! România este țara mea, țara în care    m-am născut, am copilărit și pentru care sunt gata să lupt! S-o apăr,s-o iubesc. Prin sacrificiul eroilor nostri, toate provinciile românești s-au unit, și astfel a devenit România Mare. Deși îmi este greu să îmi imaginez sacrificiul depus de strămoșii noștri, privesc cu emoție în trecut și-mi doresc să lupt pentru prezent, ducând mai departe numele neamului românesc.

Cu ocazia unui astfel de eveniment și anume împlinirea celor 100 de ani de la formarea României, am considerat ca un mare privilegiu să particip la un astfel de concurs, care a promovat ideea Marii Uniri. M-am bucurat să port steagul țării mele într-un loc încărcat de istorie, cum este Alba Iulia-orașul meu natal.

La mulți ani, România!”

Teodora Mitrofan
Alba Iulia, 2018

“A fost o experiență plăcută care m-a făcut să retrăiesc importanța Unirii pentru noi, românii. Concursul s-a desfășurat corect, iar organizatorii au desemnat caștigătorii conform regulamentului. Mulțumesc InfoCons – protecția consumatorului!”

Lucian Tulceanu
Constanța, 2018

“Mă bucur că am avut șansa de a participa la acest concurs dedicat Centenarului. A fost o experiență interesantă și puțin obositoare, dar la final efortul depus s-a meritat pe deplin!”

Iurea Alexandru
Iași, 2018

Font Resize